Europese releasedatum Harvest Moon: A New Beginning bekend

Betrek je boerderij vanaf 27 september.

De Nintendo 3DS-game Harvest Moon 3D: A New Beginning is vanaf 27 september in de Benelux verkrijgbaar. De boerderijensimulator arriveert een jaar na de Amerikaanse release en bijna twee jaar na de Japanse.

In Harvest Moon bouw je een boerderij op. Je zaait en je oogst, let op je koeien en schapen en verkoopt je waren in nabijgelegen dorpjes. Van de opbrengst breid je de boerderij uit en kun je een gezinnetje onderhouden. De serie startte in 1996 op de Super Nintendo.

In A New Beginning staan persoonlijke aanpassingen voorop. Zo heb je in dit deel meer opties om een eigen personage (een jongetje of een meisje) te maken en je boerderij te voorzien van tapijtjes, gordijntjes en meubelstukken. De spelwereld is ook groter met nieuwe gebieden, zoals tropische eilanden en middeleeuwse ruïnes.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread