Final Fantasy XIV: iedere drie maanden grote updates

'The Wolves' Den' komt er als eerste aan.

Square Enix is van plan de recent gelanceerde MMORPG Final Fantasy XIV: A Realm Reborn iedere drie maanden van een grote content-update te voorzien. Dat vertelt producent Naoki Yoshida op de Amerikaanse PlayStation-blog.

Yoshida legt uit dat het werk aan de eerste update al is begonnen. Patch 2.1 voegt een grootschalig huizenkoop-systeem toe en "The Wolves' Den," wat de eerste player-versus-player content ooit zal zijn voor de Final Fantasy-serie. Nieuwe verhaallijnen, kerkers en tegenstanders zijn ook van de partij.

Spelers hoeven voor deze content niet extra te betalen. "De maandelijkse kosten maken deze doorlopende content mogelijk," aldus Yoshida. Hij laat doorschemeren dat er ook wordt nagedacht over grotere uitbreidingen, waarvoor mogelijk wel extra kosten worden gerekend.

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn lanceerde enkele dagen geleden, maar heeft nog steeds veel te kampen met serverstoringen. Om die tegen te gaan, is de digitale verkoop van de game tijdelijk stopgezet.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread