Grand Theft Auto 5 heeft nieuwe 'Gangsters' trailer

Ontmoet alle criminele groeperingen binnen Los Santos.

'Gangsters', dat is de naam van de meest recente trailer van Grand Theft Auto 5. Ontwikkelaar Rockstar verwijderde het filmpje al snel van zijn Youtube-kanaal, maar niet voordat het internet de clip kon kopiëren.

Deze video is een parodie op een politieshow waarin de verschillende criminele groepen binnen Los Santos in de kijker worden gezet. Goed nieuws voor de fans van Stories from Liberty City, want de motorheads van The Lost kregen ook een plaatsje in de onderwereld van de vijfde GTA.

Leadergamer wist de trailer te onderscheppen. Wie geen naakte mannenbillen wilt zien, klikt echter best niet op Play.

Europa kan vanaf 17 september aan de slag met Grand Theft Auto 5. De soundtrack en meer van de Xbox 360 en PlayStation 3 titel lekte echter al volledig. Sinds vandaag weet de wereld ook wat er in de twee speciale edities van het spel zit.

Speel jij Grand Theft Auto V al? Misschien heb je dan iets aan onze GTA 5 cheats om Los Santos extra mee op stelten te zetten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Niels Jani

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread