Ubisoft ziet waarde PS Vita en Wii U

Ondanks de magere verkopen van de hardware.

De PlayStation Vita noch Nintendo's Wii U verkopen goed. Ondanks de magere verkopen, ziet uitgever Ubisoft toekomst in de hardware.

"We zijn blij verrast met Sony's meest recente impulse voor de PS Vita," zegt executive director Alain Corre. "De PS Vita prijsverlaging, de vele nieuwe intellectuele eigendommen en het gebruik van de PS Vita als een tweede scherm voor de PS4 [Remote Play - red.] - dat geeft de toekomst van de PS Vita voordelen. Wij houden die mogelijkheden in de gaten en zorgen ervoor dat onze PS Vita-games werken op de PS4, opdat de algehele ervaring op de PS4 beter voelt."

De Wii U kampt ook met stroeve verkoopcijfers. Het is onwaarschijnlijk dat Nintendo een prijsdaling doorvoert omdat het bedrijf de Wii U nog steeds met verlies verkoopt. Desalniettemin voorziet Corre een goede toekomst voor Nintendo's nieuwste console, mede dankzij de "miljoenen fans" van het bedrijf.

"Wij geloven allemaal dat ze meer consoles verkopen in de toekomst. Ze bezitten een paar van de beste IE's van de wereld, en brachten hun spelers fantastische herinneringen. Als je Smash Bros. hebt gespeeld, wil je de volgende ook spelen. Deze merken hebben ongetwijfeld een toekomst. Het is aan [Nintendo] om beter te communiceren opdat hun apparaat bij meer mensen terecht komt."

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread