PS Vita ontvangt Gravity Crash Ultra

"Binnenkort" aan de slag met nieuwe levels, opgepoetste muziek, level creator en meer.

Gravity Crash Ultra verschijnt "binnenkort" op de PlayStation Vita. Deze versie biedt de mogelijkheid zelf levels te maken, nieuwe levels te spelen en opgepoetste muziek te beluisteren. Op de PS3 (2009) en de PSP (2010) heette het spel Gravity Crash.

Op de Europese PS Blog vertelt Just Add Watter hoofddirecteur Stewart Gilray dat de PS Vita-versie van Gravity Crash Ultra op 60 frames per seconde draait in de 960 x 544 resolutie van de Sony handheld.

PS Vita-spelers van de game vinden een level creator met dezelfde opties die ontwikkelaar Just Add Water gebruikte tijdens het creëren van het spel. Deze zelfgemaakte levels deel je vervolgens via het PS Netwerk, ook met PS3-spelers.

Naast de nieuwe levels, level creator en geremixte muziek, kent Gravity Crash Ultra ook nieuwe visuele effecten en verbeterde wapens. Een exacte releasedatum gaf Gilray niet maar hij verzekerde dat het spel niet lang op zich laat wachten.

Een trailer van de originele Gravity Crash

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread