Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Red Alert 3 en Populous toegevoegd aan Humble Origin Bundle

UPDATE: Meest succesvolle bundel verbreekt record

UPDATE: De Humble Origin Bundle is de meest succesvolle bundel tot op heden. De collectie heeft tot dusver meer dan 8.7 miljoen dollar opgehaald, met nog vier dagen te gaan. Daarmee is het vorige record van 5.1 miljoen verbroken. De Humble Indie Bundle V bestond destijds uit Amnesia: The Dark Descent, Psychonauts, Limbo, Bastion en Superbrothers: Sowrd & Sworcery EP.

ORIGINEEL: De Humble Origin Bundle is uitgebreid met nog twee games van Electronic Arts: de strategische titels Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising en Populous.

De bundel bestaat nu uit tien games. Dead Space en Dead Space 3, Mirror's Edge, Crysis 2: Maximum Edition, Medal of Honor, The Sims 3, Battlefield 3 en Burnout Paradise: The Ultimate Box maakten er al deel van uit.

Bij de Humble Bundle bepaal je zelf hoeveel je uit wil geven aan de collectie. Vervolgens kies je welk deel daarvan naar goede doelen gaat, zoals het Rode Kruis en de American Cancer Society. Normaal gesproken gaat een deel van de omzet naar de uitgever, maar in dit geval heeft Electronic Arts ervoor gekozen alles af te staan aan de liefdadigheidsorganisaties.

Let wel: veel van de games zijn te spelen op Steam, maar sommige zijn exclusief voor EA's Origin-platform. Enkele van de games, waaronder de nieuw toegevoegde Red Alert 3 en Populous, zijn pas verkrijgbaar als je meer betaald dan het gemiddelde, momenteel net iets minder dan vijf dollar.

Gamers die de Humble Origin Bundle al hebben aangeschaft, krijgen gratis toegang tot de twee nieuwe games. De bundel is nog zes dagen verkrijgbaar.

Cover image for YouTube videoThe Humble Origin Bundle

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 3

PS3, Xbox 360, PC, Nintendo 3DS

Burnout Paradise: The Ultimate Box

PS3, Xbox 360, PC

See 9 more

Command & Conquer: Red Alert 3

PS3, Xbox 360, PC

Crysis 2

PS3, Xbox 360, PC

Dead Space

iOS, PS3, Xbox 360, PC

Dead Space 3

PS3, Xbox 360, PC

Medal Of Honor

PS3, Xbox 360, Nintendo GBA, PC

Mirror's Edge

iOS, PS3, Xbox 360, PC

The Sims 3

iOS, PS3, Xbox 360, Nintendo Wii, PC, Nintendo 3DS, Nintendo DS

Related topics
Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties