Broken Sword: The Serpent's Curse naar PlayStation Vita

Klassieke adventure keert terug na zeven jaar afwezigheid.

Broken Sword: The Serpent's Curse is onderweg naar de PlayStation Vita. Dat heeft ontwikkelaar Revolution Software bekendgemaakt. Het is voor het eerst in zeven jaar dat de point-and-klick adventure-serie wordt voortgezet.

De game is mogelijk gemaakt dankzij een succesvolle Kickstarter-campagne, waarbij het team er in slaagde om meer dan 771.000 dollar binnen te halen. Oorspronkelijk zocht Revolution 400.000 dollar, dat bedrag werd ruimschoots overschreden. De studio is overigens ook verantwoordelijk voor de eerste delen uit de Broken Sword-reeks, waaronder het origineel uit 1990.

The Serpent's Curse komt uit in de aankomende winterperiode. Het spel lanceert dan ook nog steeds voor iOS- en Android-apparaten, en voor de pc.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk  |  Yahsper

Jasper nadert een decennium-lange carričre bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread