Over Batman: Arkham Origins' nieuwe handschoenen en 1 tegen 100 modus

Multifunctioneel en met elektrische lading.

Batman zal er in Batman: Arkham Origins enkele leuke gadgets bijkrijgen. Eerder vertelden we je al over de Grappler, nu is ook bekend geraakt dat Bruce Wayne een paar elektrisch geladen handschoenen zal dragen in zijn volgende game.

Hun officiële naam is "Shock Gloves" en die beschrijft ook perfect waarvoor ze kunnen gebruikt worden: elektrische ladingen uitdelen. De handverwarmers kunnen in een gevecht worden gebruikt nadat een bepaalde combo is bereikt om vijanden te elektrocuteren, electrische aanvallen te blokkeren of schilden te breken. Daarnaast hebben ze zoals alle gadgets in Arkham Origins ook hun nut buiten de gevechten. Zo kunnen ze electronica opladen of overladen om bijvoorbeeld deuren te openen.

In een demo op Gamescom werd ook het gevecht getoond tegen een nieuwe superschurk: Firefly. Deze vliegende slechterik heeft het plan opgevat om een belangrijke brug in Gotham op te blazen en zo Batman uit zijn schulp te lokken. Dat lukt behoorlijk, want de Caped Crusader komt al snel achter het vuurvliegje aan. Hoe het gevecht tussen het insect en de vleermuis precies loopt, werd nog niet getoond.

Daarnaast werd ook een nieuwe modus getoond genaamd 1 vs 100. In de vrij duidelijk getitelde missie moet je met Batman of Deathstroke op de vuist gaan met honderd huurlingen. Op GamesCom konden de aanwezigen die laatste uittesten. De huurling speelt trager dan Batman en heeft onder meer een staf, pistolen en bommen tot zijn beschikking.

Tenslotte werd ook de terugkeer van de Hard moeilijkheidsgraad en New Game+ bevestigd.

Batman: Arkham Origins komt 25 oktober uit op pc, PlayStation 3, Wii U en Xbox 360. Eerder vandaag sprak de ontwikkelaar over het belang van verschillende DLC kostuums die de game zal krijgen. Daar vind je ook de trailer met Firefly.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Niels Jani

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread