Dark Souls II bčta op PS3

Oktober krijgt het spel een besloten testfase.

Dark Souls II krijgt in oktober een besloten bèta testfase op de PlayStation 3. Europese en Noord-Amerikaanse gamers kunnen aan deze test meedoen.

In de besloten bèta betreden testers "een van de meest verraderlijke gebieden" in het spel. Voor fans van de serie klinkt hetgeen je kan verwachten zeer aanlokkelijk: "overweldigende ontmoetingen met vijanden, duivelse uitdagingen, en de aanhoudende moeilijkheid die enkel de ontwikkelaars van FromSoftware bieden."

Op hun Facebook-pagina laat FromSoftware rond 5 september meer weten. Het spel komt in maart 2014 naar pc, PlayStation 3 en Xbox 360. De pc-versie krijgt meer aandacht dan haar voorganger en all versies hebben verbeterde graphics.

Advertentie

Ga naar comments (2)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (2)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread