Koop een PS3 game en krijg een grote tijdelijke korting voor de digitale PS4 editie

Waarom kiezen als je beide kan hebben?

Wie enkele dagen geleden aandachtig heeft gekeken naar de Gamescom persconferentie van Sony weet dat de PlayStation 4 beschikbaar is in onze regionen op 29 november.

Hiernaast geeft Sony de mensen die een PS3 pre-order van een bepaalde game hadden ook tijdelijk de kans om een digitale PS4 editie aan te kopen met een fikse korting.

Hoeveel dit ging kosten was niet meteen duidelijk. Activision liet weten dat voor de PS4 versie van Call of Duty: Ghosts je €10 moet neertellen.

Verder geven ze ons mee dat ze dit eveneens mogelijk maken voor Xbox One pre-orders in samenwerking met winkelketens als Gamestop en Amazon. Of deze actie ook naar België en Nederland komt, blijft nog onduidelijk.

Ook Ubisoft en EA komen met een gelijkaardig systeem op de proppen voor Assassin's Creed IV: Black Flag, Watch_Dogs en Battlefield 4. De prijzen voor die games zijn nog niet bekend.

Verder wist Sony tijdens hun persconferentie heel hun PlayStation 4 launch line-up uit de doeken te doen. Hoe vind jij deze in vergelijking met de line-up van de Xbox One?

Advertentie

Ga naar comments (4)

Over de auteur

Yannick Van Broeck

Yannick Van Broeck

Redacteur Eurogamer Benelux  |  yvanbroeck

Soldaat, geschiedkundige, linguďst, strateeg, doorzetter, redder van dames in nood, astronaut, ... oh ja, gamer!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (4)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread