Guild Wars 2 aankomend weekend gratis

Drie dagen kosteloos door Tyria banjeren. 

Heb jij de expeditie naar Tyria tot nu toe nog uitgesteld omdat er andere games waren die gespeeld moesten worden? Dan is nu je kans om daar verandering in te brengen. Dit weekend is de populaire MMORPG Guild Wars 2 drie dagen lang gratis uit te proberen.

"Van 23 t/m 25 augustus kun je kennis maken met de bruisende, altijd veranderende wereld van Tyria. Je kunt nu met eigen ogen zien waarom Guild Wars 2 de snelst verkopende MMO ooit is", belooft ontwikkelaar ArenaNet.

Het gratis Guild Wars weekend begint voor ons Europeanen op vrijdagochtend om 9:00 uur en duurt tot maandagochtend 9:00 uur. Geïnteresseerde gamers kunnen zich inschrijven op de website van de game.

Wanneer je na het weekend verder wil spelen, dien je de volledige game aan te schaffen. Daarna is het spel nog steeds gratis te spelen - Guild Wars 2 vraagt geen abonnementskosten van zijn spelers, zoals vaak wel gebruikelijk is bij online RPG's van dit kaliber.

De tijd is NU aangebroken!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mike van Schijndel

Mike van Schijndel

Redacteur

Naast een grote voorliefde voor indie games draagt Mike de PC een warm hart toe. Na een geflopte carričre als mondschilder klopte hij bij Eurogamer aan voor de gratis thee en koekjes.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread