30 minuten nieuw materiaal voor Final Fantasy X|X-2 HD

Kazushige Nojima schrijft het nieuwe segment.

Kazushige Nojima schrijft 30 minuten aan nieuwe content voor de Final Fantasy X|X-2 HD Remaster. Tijdens de credits ziet de speler Nojima's toevoeging aan de klassieke RPGs uit 2001 en 2003. Voor het stuk neemt Square Enix nieuwe dialogen op.

Nojima wordt een van de "sterkere schrijvers" binnen de video game industrie genoemd vanwege zijn complexe schrijfstijl. Hij schuwt hierin romantisch verhaallijnen ook niet. Hij heeft aan meerdere Square Enix spellen gewerkt waarvan Final Fantasy VII, Final Fantasy VIII, Final Fantasy X, Final Fantasy X-2, Final Fantasy XIII, Kingdom Hearts en Kingdom Hearts II de meest bekende zijn.

Van zijn bijdragen aan het portfolio van Square Enix komen dit jaar twee remasters uit. De remaster van Final Fantasy X en Final Fantasy X-2 verschijnt dit jaar op een nog onbepaalde datum. Kingdom Hearts HD 1.5 ReMix, een remaster van Kingdom Hearts Final Mix, Kingdom Hearts Re:Chain of Memories en HD cutscenes van Kingdom Hearts 358/2, verschijnt september in Europa.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread