Gears of War: Judgment producent vertrekt naar BioWare

Ex-Epic staflid werkt aan nieuwe Mass Effect.

Chris Wynn, senior producer voor Gears of War: Judgment, vertrekt bij Epic Games, Inc. om bij BioWare te werken als senior development director voor de aankomende Mass Effect-game. Wynn maakte zijn overstap bekend via Twitter.

Het nieuwe deel in de Mass Effect-franchise gaat niet "Mass Effect 4" heten. Chris Priestly (BioWare community manager) zegt dat de Shepard-trilogie klaar is en dat een vervolg daarop "respectloos" is. Verder is niet veel bekend over de nieuwe game: het spel draait op de Frostbite 3 engine (net als BioWare's andere aankomende game, Dragon Age: Inquisition) en dat de ontwikkelaar een "nieuwe, verse" spelervaring wil aanbieden om het Mass Effect-universum op een frisse manier te beleven.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread