Proteus bevestigd voor PS3 en PS Vita

Deze herfst kan je de bekroonde indie spelen.

Deze herfst komt de bekroonde Mac en pc indie game Proteus naar PlayStation 3 en PlayStation Vita, meldt de Europese PS Blog.

Proteus speel je vanuit een eerstepersoonsperspectief. De speler begeeft zich op een onbewoond eiland en ontdekt alle beelden, kleuren, geluiden, beesten en andere natuur op het eiland. Gedurende het verkennen van het eiland wisselen de seizoenen. De wereld is elke keer dat je speelt anders. Om het hele eiland te leren kennen, moet je het spel meerdere malen spelen.

De unieke indie gsme verschijnt dus deze herfst. Een specifieke datum is niet genoemd. Het spel wordt cross-buy - je betaalt eenmaal voor zowel de PS3 als de PS Vita-versie. Deze versies worden "beter" dan de pc-versie.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread