PlayStation 3 firmware 4.46 repareert bug uit 4.45

Gebrickte consoles zijn te repareren.

Sony heeft firmware 4.46 voor de PlayStation 3 vrijgegeven. Deze repareert de bug uit de vorige firmware die consoles brickte. Download de firmware via USB, volg een aantal stappen en je PS3 werkt weer.

Enkele gebruikers die firmware 4.45 hadden gedownload, rapporteerden dat hun PS3 niet meer werkte. Voornamelijk consoles met een geüpgrade harde schijf van 500GB of groter bleken aangetast. De nieuwe firmware is te installeren - en dan werkt de PS3 weer als gewoon - maar je moet daar wel een aantal stappen voor ondernemen.

Download de update via een browser en zet deze op een flash drive (USB stick). Start de console nu op in Safe Mode (Veilige Modus) en update je firmware handmatig vanaf de flash drive. Als je dit doet, moet het probleem verholpen zijn. Sony heeft een stap-voor-stap handleiding geschreven.

Firmware update 4.45 zou de optie introduceren om trophy berichtgeving te verbergen. Waarschijnlijk zit deze mogelijkheid ook in firmware update 4.46.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread