Sony toont meer PS4-titels op Gamescom

"We moeten ook iets voor ons Europeanen overhouden, niet waar?"

Sony toont op Gamescom 2013 in Keulen enkele nieuwe PlayStation 4-titels. "We hebben een hoop games in aantocht," zei SCE Europe hoofddirecteur Jim Ryan.

"Je hebt ongetwijfeld gehoord van de 30 games die Shu [Shuhei Yoshida, SCE Worldwide Studios president] in ontwikkeling heeft - dat is enkel zijn eigen studio. 20 van deze spellen komen in het eerste jaar van de PS4 uit, 12 daarvan zijn nieuwe intellectuele eigendommen. We hebben dus een hoop gaande maar we kunnen niet alles tegelijk tonen. Gamescom is voor ons Europeanen - wij moeten ook wat overhouden om op Gamescom te tonen, niet?"

Ryan vertelde bovendien dat Sony bewust koos om veel first-party titels (e.g., Killzone: Shadow Fall, Knack) te tonen tijdens de PlayStation 4 onthulling. "Tijdens de E3 hebben we updates getoond van deze games en The Order: 1886 ook geïntroduceerd.

Gamescom vindt zoals altijd plaats in Keulen. Dit jaar loopt de beurs van 21 tot en met 25 augustus.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread