Watch Dogs multiplayer gameplay gelekt

Saboteer andere hackers.

In een gelekte gameplay clip is de multiplayer van Ubisofts aankomende spel Watch Dogs te zien. Het lijkt of het hier twee spelmodi betreft. In de ene modus identificeert de speler een rivaliserende hacker om zijn activiteiten te stoppen. In het tweede gedeelte moet de speler onopgemerkt een medespeler hacken en data downloaden.

Het is mogelijk dat deze gameplay nep blijkt maar gezien de gelijkenis met eerdere gameplay beelden, lijkt dit sterk. Ubisoft heeft niet uitgelaten over de authenticiteit van de beelden. Oordeel zelf.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread