Lightning Returns: Final Fantasy XIII bevat secties ŕ la Dark Souls

"Gameplay wordt zo zwaar als Dark Souls."

Yoshinori Kitase (producent) zegt dat Lightning Returns: Final Fantasy XIII gameplay "elementen" krijgt zo pittig als Dark Souls, een zeer uitdagende (en zeer gewaardeerde) action role-playing game van ontwikkelaar From Software.

In een interview met Japans blad Famitsu vertelt Kitase dat spelers zorgvuldig om dienen te gaan met hun Gil (de munteenheid in elke Final Fantasy-game) en andere hulpmiddelen. "Economisch denken is zeer belangrijk," voegt Motomu Toriyama (regisseur). "Als ik de gameplay moest omschrijven," zegt Kitase, "dan heeft het spel elementen met de pittigheid van Dark Souls."

Lightning Returns: Final Fantasy XIII sluit de Lightning-trilogie af op 14 februari 2014.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread