Mario Golf 3DS uitgesteld

Game zal pas in 2014 uitkomen.

Tijdens een E3 briefing heeft Nintendo bekendgemaakt dat Mario Golf: World Tour voor de 3DS niet deze zomer zal uitkomen maar pas in 2014. Mario Golf was afgelopen februari aangekondigd. Nintendo heeft geen reden gegeven voor de vertraging.

Mario Golf: World Tour wordt ontwikkeld door Camelot Software. Het spel belooft toegankelijk te zijn voor beginners maar ook uitdagend voor experts. Het spel is het zesde deel in de zogeheten Mario Golf serie welke startte in 1999. Het laatste deel, Mario Golf: The Advance Tour, kwam in 2004 uit voor de Gameboy Advance.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jelmer Dijkstra

Jelmer Dijkstra

Redacteur

Jelmer speelt bij gebrek aan een sociaal leven al spellen sinds hij kan lopen. Zijn favoriete spellen stammen daarom ook voornamelijk uit de oertijd van gamen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread