Final Fantasy Versus XIII is Final Fantasy XV

FF XV wordt een next-gen game.

Tijdens Sony's E3 conferentie onthulde ontwikkelaar en uitgever Square Enix dat Final Fantasy Versus XIII, een titel die zes jaar geleden voor het eerst werd getoond, omgedoopt is tot Final Fantasy XV. FF XV komt naar de PlayStation 4. Waarschijnlijk verschijnt de game ook op Xbox One.

In een trailer van vier minuten, een van de langste ooit voor deze game, krijgt de fan een introductie in de wereld van Final Fantasy XV. In de trailer lijkt combat op dat uit een action-RPG - turn-based combat komt niet in de trailer voor. Hoofdpersonage Noctis is lid van een koninlijke of andere gezaghebbende familie. Een groepering valt hem en zijn familie aan om een kristal te stelen. Noctis' vader beschermt het kristal tegen de groep die het kristal van andere families/van buurlanden via geweld heeft gewonnen.

Tstuya Nomura heeft verder geen (beoogde) releasedatum vermeld.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread