Rayman Legends in september 2013

'Grootste Rayman ooit.'

Rayman Legends, het nieuwe spel in de langlopende reeks platformers, komt in september uit. Tijdens de persconferentie van ubisoft toonde de ontwikkelaar veel gameplay van het spel. Rayman Legends zal Rayman Origins uit 2011 opvolgen. De uitgever beweert dat dit de grootste Rayman game ooit zal worden.

UPDATE: Rayman Legends is nu verkrijgbaar in de winkels! Lees onze Rayman Legends review om te kijken of ie de moeite waard is.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Lazlo Cootmans

Lazlo Cootmans

Redacteur  |  lazlocootmans

Student journalistiek die zich vooral met videogames bezighoudt. Ondanks dat hij niks tegen andere platformen heeft, speelt hij vooral games op z'n PlayStation of pc. Wanneer hij niet aan het gamen is of schrijft voor Eurogamer, schrijft hij verhalen of maakt hij muziek met z'n gitaar.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread