DICE hint naar E3 onthullingen

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, welke opvolger komt hopelijk naar onze kant?

DICE hint naar een aantal onthulling tijdens E3 2013. Karl-Magnus Troedsson vertelt (in de video onder dit artikel) dat de ontwikkelaar tijdens de E3 2013 met verrassingen komt. Ook is Battlefield 4 te zien op de beurs.

Een van deze mogelijke verrassingen is voor trouwe lezers alles behalve onverwacht. De afgelopen weken doken enkele Mirror's Edge 2 geruchten en nieuwsberichten op. Zo verscheen een hulp pagina voor het spel op EA's site. Deze is inmiddels verwijderd. Bij enkele winkelketens kan je het spel al bestellen.

Op 2 mei hiernieuwde Electronic Arts de domeinnaam MirrorsEdge2.com. Natuurlijk betekent dit niet dat de game bestaat - een uitgever beschermt altijd haar intellectuele eigendommen - maar de grote hoeveelheid nieuws over Mirror's Edge 2 lijken meer dan slechts een samenloop der omstandigheden. Dit kan echter ijdele hoop zijn.

Onthult de ontwikkelaar de le parkour game op de gamebeurs? Houd Eurogamer Benelux in de gaten voor dit, en meer, E3 2013 nieuws.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Gerelateerde games

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread