Geen nieuwe Battlefield: Bad Company in ontwikkeling

Geruchten blijken niet te kloppen.

De afgelopen weken circuleerden enkele geruchten over een nakende onthulling van een nieuwe Battlefield: Bad Company game van DICE, tijdens de aankomende E3 beurs. Deze speculatie is echter dit weekend ontkracht door de ontwikkelaar zelf, op hun officiële Twitter pagina.

"We houden van de Bad Company serie, maar zijn niet bezig met de actieve ontwikkeling ervan." Waarbij vervolgens niet verrassend wordt aan toegevoegd dat "Battlefield 4 onze focus krijgt dit jaar".

DICE lijkt dus de strategie die ze met Battlefield 3 insloegen verder te zetten: een realistische en serieuse aanpak van het militaire shooter genre, om zo de rechstreekse concurrentie aan te kunnen gaan met Call of Duty. Fans van de humor en singleplayer campagnes uit de Bad Company games mogen dus (alvast voorlopig) teleurgesteld zijn.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread