Rain verschijnt dit najaar op PSN

"Deze herfst gaat het regenen" is zeker te flauw?

Rain komt dit najaar naar het PlayStation Network. De PS Blog zegt bovendien dat het spel over enkele weken op de E3 is te spelen.

In de downloadbare titel los je als onzichtbaar jongetje puzzels op. Door puzzels op te lossen, loop en klim je door een in nacht gehulde stad waar het altijd regent. De regen creëert een silhouet van het jongetje en maakt hem zichtbaar voor de speler. Maar indien je in bijvoorbeeld modder stapt, volgen onzichtbare beesten je, zelfs als je uit de regen stapt. Laat de regen je wassen en schuil van de regen om je te verschuilen.

Naast het jongetje bevat het spel ook een onzichtbaar meisje. De twee moeilijk waar te nemen personages lopen elkaar veelal mis maar ontmoeten in de loop van het spel. Om te weten welke reden en welk lot ze delen, moet je wachten op het spel zelf.

In de tussentijd heeft Sony onderstaande trailer vrijgegeven. Het spel oogt donker, de muziek klinkt teder en de sfeer van een jongetje en meisje dat proberen te ontsnappen doet wellicht denken aan een andere SCE Japan Studio game: Ico voor de PlayStation 2.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread