Ubi Smalltalk over Call of Juarez Gunslinger

Nieuwe Ubi Smalltalk over hun nieuwste shooter en de Xbox One.

In de nieuwe Ubi Smalltalk gaan Xander en Hendrik op uitstap naar de Sinksenfoor in Antwerpen. Daar vertellen ze ons meer over Call of Juarez Gunslinger en geven ze ook hun mening over de Xbox One. Het hele filmpje kan je hieronder bekijken.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Lazlo Cootmans

Lazlo Cootmans

Redacteur  |  lazlocootmans

Student journalistiek die zich vooral met videogames bezighoudt. Ondanks dat hij niks tegen andere platformen heeft, speelt hij vooral games op z'n PlayStation of pc. Wanneer hij niet aan het gamen is of schrijft voor Eurogamer, schrijft hij verhalen of maakt hij muziek met z'n gitaar.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread