Alle PlayStation 4-games te streamen op PS Vita

Tenzij het spel specifieke hardware gebruikt.

De PlayStation Vita streamt PlayStation 4-games. Zo zien en besturen gamers op de handheld hun PS4-games.

Het gerucht begon eerder vandaag toen Eurogamer een anonieme tip ontving. Een ontwikkelaar die Eurogamer eerder correcte informatie heeft verschaft, meldde dat ontwikkelaars Remote Play in elk PS4-spel stoppen. Hiermee werkt een PS4-game op de PS Vita en kan op de televisie iets anders worden gekeken (of worden uitgezet). Inmiddels heeft Shuhei Yoshida het gerucht bevestigd: Alle PS4-games gebruiken de Remote Play functie "tenzij een spel specifieke hardware gebruikt zoals de camera." De camera in kwestie is de PS4 Eye, de stereoscopische PS4 accessoire.

Deze functie kan de PS Vita goed doen. De handheld geniet nog niet de populariteit waar Sony op hoopt. Met de Romte Play functie krijgt de PS Vita de promotie waar Sony naar streeft. De PS4 in combinatie met Remote Play op de PS Vita lijkt zo op de combinatie van de Wii U en de Wii U Gamepad. Ook met Nintendo's console kan je verder spelen op het scherm van de Wii U Gamepad als de televisie door een ander gezinslid gebruikt wordt.

1
PS4-game Knack op de PS Vita via Remote Play

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread