Fans sporen Sony aan geen DRM te gebruiken

#PS4NoDRM #PS4USEDGAMES

Na de berichten dat Microsofts Xbox One tweedehands spellen alleen afspeelt nadat gebruikers een heffing betalen en dat de xbox One minstens eenmaal per etmaal online moet, laten fans aan Sony weten dat ze dit op de PlayStation 4 niet willen zien.

NeoGAF gebruikers begonnen de beweging. Ze berichten enkele Sony leidinggevenden via Twitter met hun wens dat de PlayStation 4 tweedehands spellen niet blokkeert. Hoewel de lijst geaddresseerden inmiddels is uitgebreid, begon de Twitter-actie met Tweets naar Shuhei Yoshida (president Sony Worldwide Studios), John Koller (hoofd Hardware Marketing), Guy Longworth (senior vice-president PlayStation Brand Marketing) en Scott Rohde (hoofd Sony Worldwide Studios America, PlayStation Software Product Ontwikkeling). Gebruikers sturen deze mensen berichten met de hashtags #PS4NoDRM (geen DRM op de PS4) en #PS4USEDGAMES (gebruikte spellen op de PS4).

Sony houdt de campagne in de gaten. Enkele Sony medewerkers hebben gereageerd op de berichten. Sony heeft echter niet officieel gereageerd op de Tweets. Sony heeft bovendien bevestigd noch ontkend of de PlayStation 4 tweedehands spellen afspeelt.

1
#PS4NoDRM schiet omhoog in populariteit op Twitter.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread