Halo krijgt tv-serie met Steven Spielberg

Spelreeks verfilmd door Steven Spielberg.

De gekende Halo-reeks die al sinds de eerste Xbox een vaste waarde vormt krijgt een eigen tv-serie. Niemand minder dan Steven Spielberg zal het Halo universum vertalen naar televisie. Dat werd aangekondigd op het release event van Xbox One. Spielberg zegt dat het Halo-universum hem aanspreekt. Ook beweert de legendarische filmmaker dat hij jaren games speelt en van gaming houdt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Lazlo Cootmans

Lazlo Cootmans

Redacteur  |  lazlocootmans

Student journalistiek die zich vooral met videogames bezighoudt. Ondanks dat hij niks tegen andere platformen heeft, speelt hij vooral games op z'n PlayStation of pc. Wanneer hij niet aan het gamen is of schrijft voor Eurogamer, schrijft hij verhalen of maakt hij muziek met z'n gitaar.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread