Freedom Wars aangekondigd voor PS Vita

De exclusieve titel verschijnt 2014.

Sony heeft Freedom Wars aangekondigd, een game exclusief voor PlayStation Vita. De studio achter de game - die vorige week geteased werd als 'Panopticon' - is Sony's eigen SCE Japan Studio (ontwikkelaar van PlayStation 4 titel Knack en co-ontwikkelaar van Soul Sacrifice).

De clip lijkt zich in een toekomstige versie van Londen af te spelen. In de trailer oogt de Engelse hoofdstad als een totalitaire, 'Big Brother' omgeving. Talloze camera's filmen de burgers continu en in de clip zie je verscheidene mensen gearresteerd worden. Ook vermeldt de niet-menselijk klinkende voiceover dat 0,0% van de gearresteerde mensen onschuldig wordt bevonden. Verdere statistieken lijken verdeeld tussen twee tijden of realiteiten. Let ook op de teller boven iedereeens hoofd. Waar zou dat voor kunnen staan?

Later komt een groep personages tevoorschijn waar de speler hoogst waarchijnlijk deel van uitmaakt. Zij hebben bevechten een groot mechanisch monster. Sony kondigde al eerder aan met een spel voor de PlayStation Vita te komen waar spelers tegen monsters strijden. Capcom meldde dat het geen Monster Hunter game was, tot ongenoegen van fans die de serie kennen van de sterke PlayStation Portable titels.

Freedom Wars staat gepland voor 2014. Het is onbekend of dit ook geldt voor Europa.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread