Onwikkelaars tonen content buiten E3

Nintendo en Ouya treden buiten de grenzen van de elektronicabeurs.

Zowel ontwikkelaars van consoles als spelontwikkelaars beloven de komende editie van de E3-beurs een speciale te maken. Eerst kondigde Nintendo topman Regie Fils-Aime aan dat er tijdens de beurs op verschillende locaties in de VS nieuwe spellen voor de Wii U speelbaar zullen zijn bij Best Buy. Gisteren kwamen we dan ook nog te weten dat de nieuwe Android-console, Ouya, niet op de beurs zelf ter beschikking zal zijn, maar op een parkeerterrein nabij het expositie centrum.

Gisteren kondigde de ontwikkelaar van de Ouya, een console die trouwens geheel op crowdfunding steunt, aan dat de console 100% voor het grote publiek te bezichtigen zal zijn. Er zal zich dus niet beperkt worden tot de fanatici die een kaartje voor de beurs kochten.

Naast dat de Ouya voor het beursgebouw getoond wordt en Nintendo z'n spellen buiten de beurs ook speelbaar maakt staan er nog een aantal ongewone ontwikkelingen op het programma. Zo zal Nintendo ook niet z'n gebruikelijke pre-show nieuws conferentie houden. 2K-games, de uitgever van onder andere de Borderlands-games, zal zelfs helemaal geen standje hebben op de komende E3-editie.

De E3-beurs gaat door op elf, twaalf en dertien juni. Dit jaar belooft het om een bewogen editie te gaan omdat zowel Sony als Microsoft beloven meer informatie vrij te geven over hun komende generatie consoles en de games die daarop zullen draaien.

Voor meer info over de E3-beurs hou je het beste Eurogamer in de gaten!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Lazlo Cootmans

Lazlo Cootmans

Redacteur  |  lazlocootmans

Student journalistiek die zich vooral met videogames bezighoudt. Ondanks dat hij niks tegen andere platformen heeft, speelt hij vooral games op z'n PlayStation of pc. Wanneer hij niet aan het gamen is of schrijft voor Eurogamer, schrijft hij verhalen of maakt hij muziek met z'n gitaar.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread