Anno Online nu in open bčta

Free-to-play Anno game nu online.

Anno Online, een free-to-play browsergame van Ubisoft, is gisteren in open bèta gegaan. Deze game is de tiende toevoeging aan de reeks Anno games die doorheen de jaren een stevige fanbase opgebouwd hebben.

Anno Online is gebaseerd op het spel Anno 1404. Je komt met een klein groepje settlers een groep eilanden inpalmen om daar een hele beschaving op te bouwen. Deze game is een massive multiplayer strategie en simulatie spel. Liefhebbers van het genre kunnen nu zonder enige extra kosten een account aanmaken op de officiële webpagina. Inloggen kan met een Uplay account.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Lazlo Cootmans

Lazlo Cootmans

Redacteur  |  lazlocootmans

Student journalistiek die zich vooral met videogames bezighoudt. Ondanks dat hij niks tegen andere platformen heeft, speelt hij vooral games op z'n PlayStation of pc. Wanneer hij niet aan het gamen is of schrijft voor Eurogamer, schrijft hij verhalen of maakt hij muziek met z'n gitaar.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread