Reflections toont nieuwe game op E3-beurs

Ontwikkelaar van Watch Dogs zit niet stil.

Reflections, de studio die Ubisoft Montreal bijstaat in de ontwikkeling van Watch Dogs, zal op de komende E3-beurs in juni een nieuwe game aankondigen. Dat vertelde Pauline Jacquey aan Joystiq op de GameHorizon conferentie. 'We zijn momenteel bezig aan iets waar ik nog niet over mag praten, maar we gaan het voorstellen op de E3-beurs.'

Het LinkedIn profiel van Jacquey teast ook al naar een project 'waar ze nog niet over zou mogen praten.' Waar Reflections nu net aan werkt, weten we na de E3-beurs die plaatsvindt in Los Angeles, California, van elf tot en met dertien juni.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Lazlo Cootmans

Lazlo Cootmans

Redacteur  |  lazlocootmans

Student journalistiek die zich vooral met videogames bezighoudt. Ondanks dat hij niks tegen andere platformen heeft, speelt hij vooral games op z'n PlayStation of pc. Wanneer hij niet aan het gamen is of schrijft voor Eurogamer, schrijft hij verhalen of maakt hij muziek met z'n gitaar.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread