Sony wou PS4 altijd al offline speelbaar houden

Nieuwe PlayStation offline bruikbaar

In een interview met GameInformer vertelde Shuhei Yoshida, chef van Sony Worldwide Studios, dat er nooit plannen waren om de PlayStation 4 constant online te houden. Dat gaat tegen alle verwachtingen in. De nieuwe PlayStation focust immers meer op een online verhaal met een vernieuwde PSN die zich meer en meer profileert als een sociaal netwerk. Sony wil rekening houden met gamers die geen degelijke internetverbinding hebben. Wel raadt Yoshida alle spelers met een degelijke internetconnectie aan de de console online te houden.

De grote vraag die nu rijst is of de nieuwe Xbox wel een constante verbinding met het internet vereist of niet. Veel geruchten wijzen in de richting van een online verhaal voor Microsofts nieuwste, maar een gelekt document beweert dat de opvolger van de Xbox 360 toch ook offline bruikbaar zal zijn.

Op 21 mei weten we waarschijnlijk meer over de nieuwe Xbox, PlayStation-fans met een zwakke internetverbinding kunnen nu wel al victorie kraaien.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Lazlo Cootmans

Lazlo Cootmans

Redacteur  |  lazlocootmans

Student journalistiek die zich vooral met videogames bezighoudt. Ondanks dat hij niks tegen andere platformen heeft, speelt hij vooral games op z'n PlayStation of pc. Wanneer hij niet aan het gamen is of schrijft voor Eurogamer, schrijft hij verhalen of maakt hij muziek met z'n gitaar.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread