Sony stelt nieuwe bundel voor

Nieuwe PlayStation 3 bundel legendarisch?

Sony kondigde een nieuwe PlayStation bundel aan voor in de Verenigde staten. De kans dat de bundel ook naar Europa zal komen is groot.

De nieuwe bundel heet PlayStation 3 Legacy Bundle. Naast een PlayStation 3 Super Slim met 500GB aan intern geheugen zal het pakket ook nog twee populaire games en een proefabonnement van 30 dagen op PlayStation Plus bevatten.

Een PlayStation 3 Super Slim met 500 GB geheugen kost met bijbehorend spel vandaag de dag rond de 300 euro in België en Nederland. De spellen die Sony bij deze bundel voegt zijn niet van de nieuwste, namelijk Gran Turismo 5 met alle DLC en InFamous 2.

Of het pakket vlak voor de release van de nieuwe PlayStation 4 nog een slimme aankoop is, hangt van de gamer af. Wat je zeker wel in het achterhoofd moet houden, is dat Sony's current-gen console met games als The Last of Us en Beyond: Two Souls nog enkele veelbelovende titels in het gareel heeft staan.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Lazlo Cootmans

Lazlo Cootmans

Redacteur  |  lazlocootmans

Student journalistiek die zich vooral met videogames bezighoudt. Ondanks dat hij niks tegen andere platformen heeft, speelt hij vooral games op z'n PlayStation of pc. Wanneer hij niet aan het gamen is of schrijft voor Eurogamer, schrijft hij verhalen of maakt hij muziek met z'n gitaar.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread