Grand Theft Auto 1 en 2 komen naar PS3 en Vita

Als we de ESRB moeten geloven.

Deze screenshot genomen van de website van de ESRB, de Amerikaanse instantie die zich bezighoudt met het beoordelen van videospellen, verklapt dat de twee eerste GTA games naar de PS3, Vita en PSP komen.

gtaps3vita

Let op, dit nieuws is nog niet bevestigd door Rockstar of Sony zelf, maar verwacht wordt dat de originele Grand Theft Auto 1 en 2 verkrijgbaar zullen zijn als digitale downloads en deel zullen uitmaken van de PSOne Classics serie.

Een re-release van deze klassiekers lijkt ook logisch, nu het verschijnen van Grand Theft Auto 5 in september steeds dichterbij komt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread