Deadpool stelt twee nieuwe personages voor

"What an incredible asss...et."

Twee "guest stars" die zullen verschijnen in Deadpool's game met dezelfde titel als de held werden zonet door de Merc with a Mouth onthuld. Het gaat om een good guy uit de rangen der X-Men en een super baddie die al eventjes meedraait in het universum van Marvel.

Zo zal Psylocke aan Deadpool's kant strijden met haar zwaarden en psychische krachten. Voor Deadpool draait het blijkbaar om andere "assets" van deze dame. Eén van de tegenstanders die Deadpool naar het leven staren in zijn eerste eigen game zal Mister Sinister worden. Deze superschurk die praktisch onmogelijk dood te krijgen is, heeft in het verleden vooral het leven van de X-Men zuur gemaakt.

Deadpool zal vanaf 25 juni beschikbaar zijn op PC, Xbox 360 en PS3.

1
2

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Niels Jani

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread