Geen Nintendo persconferentie tijdens E3 2013

Focus op kleinschalige aanpak.

Satoru Iwata heeft vandaag in een financieel rapport laten weten dat Nintendo geen grote persconferentie zal geven tijdens de E3 beurs van dit jaar. Hun focus zal liggen op kleinere, meer gepersonaliseerde events, waarbij software centraal staat."Tijdens de E3 beurs van dit jaar, hebben we geen plannen om nieuwe hardware te onthullen, en onze hoofdactiviteit tijdens E3 is het bekendmaken en laten ervaren van onze software."

Concreet betekent dit dat er twee kleinere, maar wel gesloten, events gepland staan. Eentje voor de verdelers en eentje voor de pers. Voor de gamers die thuisblijven, onderzoekt Nintendo nog op welke manier ze hun informatie het beste in hun huiskamer kunnen brengen. "Naast deze exclusieve events voor de bezoekers, onderzoeken we manieren om deze informatie over onze games tijdens E3 rechtstreeks met het thuispubliek te kunnen delen."

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread