Nieuwe Xbox wordt onthuld op 21 mei

Confirmatie van Microsoft zelf.

Microsoft heeft vandaag bevestigd dat de nieuwe Xbox wordt onthuld op 21 mei. Er staat een speciaal event gepland op de Xbox Campus in Redmond, Washington om 10 uur 's morgens (dat is 19.00u in de Benelux).

"Dinsdag 21 mei zal het begin betekenen voor een nieuwe generatie games, TV en entertainment", schrijft Microsoft community manager Major Nelson op zijn blog. Op die dag deelt Microsoft hun visie voor de toekomst met het grote publiek en enkele weken later zijn nieuwe games te zien op de E3 beurs in Los Angeles.

De persconferentie is live online te bekijken op Xbox.com en Xbox Live. Nog een kleine maand wachten dus en dan zal duidelijk worden ofdat de controversiële geruchten over de always-online Xbox 720 waarheid bevatten.

xbox720invite
De officiële uitnodiging voor de Xbox 720 conferentie.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread