Nintendo's Zoveel Spellen actie

Registreer drie Nintendo 3DS games, krijg een vierde gratis.

Nintendo heeft momenteel een interessante actie gaande: registreer drie Nintendo 3DS games uit een lijst van acht, en je mag een vierde van die lijst gratis downloaden uit de eShop. De actie heeft de toepasselijke naam Zoveel Spellen (So Many Games! in het Engels) gekregen.

De acht te registreren titels zijn: Monster Hunter 3 Ultimate (Nintendo 3DS Version), Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate, Luigi's Mansion 2, Fire Emblem: Awakening, Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity, Animal Crossing: New Leaf, LEGO CITY Undercover: The Chase Begins en Donkey Kong Country Returns 3D.

Let wel op: de actie is eenmalig. Zodra je drie titels hebt geregistreerd en een gratis spel hebt gekozen, kan je niet drie overige spellen registreren om het laatste spel te ontvangen. Bovendien moet je minstens 16 jaar oud zijn om mee te mogen doen - zorg dus dat de games geregistreerd worden met een valide account. De volledige voorwaarden staan op Nintendo's webpagina.

De actie loopt vanaf vandaag tot 30 juni middernacht.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread