Remake van Leisure Suit Larry zal in Juni verschijnen

HD Remake heeft goedkeuring van Al Lowe, bedenker van Leisure Suite Larry.

In 1987 verscheen de game Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards. Het was de eerste game in wat een populaire serie zou blijken. Het spel richt zich op een volwassen publiek en gaat over een middelbare man die zijn maagdelijkheid probeert te verliezen. De franchise is in 2011 gekocht door de ontwikkelaar Replay Games. Deze studie heeft de bedoeling alle originale spellen opnieuw uit te brengen en nieuwe games te ontwikkelen.

In juni zal de remake van de eerste game verschijnen onder de titel Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards: Reloaded. Het heeft de zegen van bedenker van de spellen, Al Lowe, en de componist van het origineel, Austin Wintory, heeft meegewerkt aan de remake. Het spel zal beschikbaar zijn voor PC, Mac, en Linux, en 19,99 euro kosten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jelmer Dijkstra

Jelmer Dijkstra

Redacteur

Jelmer speelt bij gebrek aan een sociaal leven al spellen sinds hij kan lopen. Zijn favoriete spellen stammen daarom ook voornamelijk uit de oertijd van gamen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread