World of Tanks servers gehackt

Wargaming geeft 300 in-game goud als je je wachtwoord verandert.

De servers van massive multiplayer online (MMO) game World of Tanks ondervonden dit weekend een "beveiligins incident." Bij dit incident werd geen financiële data buitgemaakt door de daders. Emailadressen en bijbehorende wachtwoorden zijn mogelijk wel bekend bij de hackers.

Wargaming raadt elk lid dus aan om zijn of haar wachtwoord aan te passen. De ontwikkelaar benoemt deze oproep aan spelers het Verander Je Wachtwoord Evenement (Change Your Password Event). Elk lid dat hier aan meedoet, krijgt van ontwikkelaar Wargaming 300 in-game goud. Wachtwoorden moeten kleine, hoofdletters en symbolen gebruiken en minimaal acht tekens tellen.

De MMO game telt wereldwijd meer dan 45 miljoen spelers. Het spel is gratis te spelen (free-to-play) maar spelers hebben de mogelijkheid te betalen voor extra's in het spel via microtransacties.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread