Soul Sacrifice demo data werken in volledige spel

Ook biedt de demo een exclusief item in de volle game.

Vandaag komt de demo van Soul Sacrifice op de PlayStation Store te staan. De demo slaat save data op. Indien aangeschaft, gebruikt het volledige spel deze save data opdat de speler direct verder kan waar de demo eindigt. De demo omvat het complete eerste hoofdstuk van het spel en biedt toegang tot coöperatief spel - vier spelers kunnen online of via ad-hoc samenspelen.

Als spelers Soul Sacrifice spelen met save data van de demo aanwezig op de PlayStation Vita, herkent het spel deze data. Als beloning voor het spelen van de demo, ontvangt de speler een exclusief item genaamd Spirits' Heart. Met dit voorwerp roep je een stenen golem op om je bij te staan in de strijd.

Zoals eerder vermeld komt Soul Sacrifice 1 mei uit in Europa. Het spel is bedacht door Mega Man-bedenker Keiji Inafune. Het spel draait om het verkrijgen van macht en de offers die je hiervoor brengt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread