Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rock Band DLC verdwijnt nadat licenties verstrijken

Metallica niet langer beschikbaar.

Harmonix heeft aangekondigd dat enkele songs zijn verdwenen uit de Rock Band Store omdat hun licenties die vijf jaar geleden werden aangevraagd, sinds kort zijn verstreken.

De tracks in kwestie komen allemaal uit het eerste Metallica Pack. Ride The Lightning, And Justice For All en Blackened werden allemaal al uit de Rock Band Store gehaald en zullen binnenkort ook uit de bibliotheek van PSN, XBLA en de Wii's Eshop verdwijnen. Wie deze songs nog wil spelen, moet dus snel zijn.

Harmonix doet er momenteel alles aan om de licenties te verlengen, maar waarschuwt zijn fans dat enkele songs waarschijnlijk voorgoed uit het gigantisch aanbod van Rock Band spellen zullen verdwijnen. Ze stellen de fans die de songs al hebben gekocht echter gerust: hun aankopen zullen nooit verdwijnen en zullen steeds speelbaar blijven. Ook het opnieuw downloaden van reeds aangeschafte nummers zou geen probleem moeten vormen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Rock Band

iOS, PS3, Xbox 360, PS2, Nintendo Wii

Rock Band 2

PS3, Xbox 360, PS2, Nintendo Wii

See 1 more

Rock Band 3

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii, Nintendo DS

Related topics
Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties