Rock Band DLC verdwijnt nadat licenties verstrijken

Metallica niet langer beschikbaar.

Harmonix heeft aangekondigd dat enkele songs zijn verdwenen uit de Rock Band Store omdat hun licenties die vijf jaar geleden werden aangevraagd, sinds kort zijn verstreken.

De tracks in kwestie komen allemaal uit het eerste Metallica Pack. Ride The Lightning, And Justice For All en Blackened werden allemaal al uit de Rock Band Store gehaald en zullen binnenkort ook uit de bibliotheek van PSN, XBLA en de Wii's Eshop verdwijnen. Wie deze songs nog wil spelen, moet dus snel zijn.

Harmonix doet er momenteel alles aan om de licenties te verlengen, maar waarschuwt zijn fans dat enkele songs waarschijnlijk voorgoed uit het gigantisch aanbod van Rock Band spellen zullen verdwijnen. Ze stellen de fans die de songs al hebben gekocht echter gerust: hun aankopen zullen nooit verdwijnen en zullen steeds speelbaar blijven. Ook het opnieuw downloaden van reeds aangeschafte nummers zou geen probleem moeten vormen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Niels Jani

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread