Harmonix slachtoffer van serveraanval

Gebruikersinformatie lijkt echter veilig.

De ontwikkelaar van Rock Band is gedwongen de websites Rockband.com, Creators.rockband.com en Dancecentral.com offline te halen door een mogelijke hacker aanval.

Harmonix laat weten dat "de veiligheid van de gegevens van hun gebruikers erg belangrijk voor hen is" en daarom besloten heeft hun servers tijdelijk offline te halen. Nog voegen ze toe dat ze "geen bewijs hebben gevonden dat gebruikersinformatie gepubliceerd of misbruikt is" en dat de servers in kwestie geen credit card gegevens bevatten. Harmonix brengt haar getroffen leden op de hoogte als de websites terug online komen.

De ontwikkelaar raadt aan om jouw paswoord te wijzigen op andere websites waar je een gelijkaardig paswoord gebruikt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread