Een zomer vol Plants en Zombies

Popcap komt met Plants vs Zombies 2

Popcap komt met de langeverwachte opvolger voor ieders favoriete tower defense game: Plants vs. Zombies. De sequel staat gepland voor een release tegen het begin van de zomer. De platformen zijn voorlopig nog niet bekend, al zullen die waarschijnlijk zeer breed zijn (van PC tot PS3 over handhelds tot mobiele platformen).

Naast een volledige game, komt er ook een Facebook game: Plants vs. Zombies Adventures. De Facebookversie zou alvast nieuwe planten en zombies toevoegen, naast een nieuwe manier om je verdediging op te stellen. Ook een scorebord zou worden toegevoegd.

Daarnaast beloofd PopCap ook dat dit nog maar de eerste van vele adaptaties zijn die het komende jaar moeten verschijnen. Fans van Plants of Zombies zitten dus gebeiteld.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread