Enkele The Elder Scrolls Online details

De eerste indrukken.

Op het internet verschijnen verschillende impressies van The Elder Scrolls Online. Hieruit wordt duidelijk dat de gevechten in de MMO lijken op The Elder Scrolls IV: Oblivion en The Elder Scrolls V: Skyrim, first-person gameplay beschikbaar is, de user interface minimalistisch oogt en dat queesten op subtiele wijze geïnitieerd worden.

Het spel staat gepland voor eind dit jaar en komt naar PC en Mac OS X. Op de Penny Arcade Expo East (22-24 maart) is het spel te spelen. De eerste MMO binnen de serie speelt zich een millennium voor Skyrim af en 800 jaar voor Oblivion en The Elder Scrolls: Morrowind. Molag Bal, een van de Daedra, probeert Tamriel, de wereld waarop elke Elder Scrolls game zich afspeelt, te veroveren.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread