Monster Hunter 3 Ultimate (3DS) is groot

Gebruikt bijna een complete SD kaart.

Monster Hunter 3 Ultimate komt 22 maart uit voor de Nintendo Wii U en Nintendo 3DS. Het spel gebruikt, op de Nintendo 3DS uitvoering, 14.275 blokken op de SD kaart. De Nintendo 3DS kwam met een 2GB kaart die 15.000 blokken heeft.

Het nieuwe deel binnen de in Japan zeer populaire franchise komt in Europa 22 maart uit. Het spel kent de optie om een savefile te delen tussen de handheld en de console. Deze editie herintorduceert ook gevechten onder water. Op de Nintendo 3DS kan de Circle Pad Pro gebruikt worden.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread