SWTOR krijgt betere beveiliging

Login procedure van de MMORPG verandert binnenkort.

BioWare verandert binnenkort de login procedure van Star Wars: The Old Republic. Inloggen op de free-to-play MMORPG gebeurt momenteel via emailadres maar op korte termijn dient de schermnaam gebruikt te worden.

BioWare vertelt dat dit de veiligheid ten goede komt. Emailadressen die gehackt zijn, lopen zo minder gevaar. Vanaf volgende maand, wanneer de nieuwe uitbreiding gelanceerd wordt, is de aangepaste login procedure verplicht maar BioWare raadt spelers aan zo spoedig mogelijk te wisselen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread