Rainbow Moon krijgt opvolger

Rainbow Skies wordt de volgende tactical RPG van SideQuest Studios.

SideQuest Studios (Söldner-X: Himmelsstürmer) laat op haar website weten te werken aan Rainbow Skies. De ontwikkelaar onthulde het spel door een vacature te plaatsen voor freelancers die aan het spel willen werken. Ze zoeken een verhaalschrijver, karakter ontwerper en geluidseffect ontwerper voor de nieuwe tactische role-playing game. Naar eigen zeggen is het spel in ontwikkeling voor "consoles en handhelds" en staat gepland voor 2014.

Voorganger Rainbow Moon kwam uit in 2012 op het PlayStation Netwerk. Het spel heeft een cartoonesque uiterlijk en kent traditionele turn-based combat op een grid. Momtenteel werkt SideQuest Studios ook aan een PS Vita-port van Rainbow Moon.

De Duitse studio heeft een website voor Rainbow Skies opgezet waar updates over de game te vinden zijn. Op de site staan drie screenshots van Rainbow Skies.

Rainbow Moon launch trailer

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread