Meer Walking Dead van Telltale in aantocht voor de release van seizoen twee

Schrijver licht tipje van de sluier op.

Het duurt nog wel eventjes eer je met het tweede seizoen van ontwikkelaar Telltale's Walking Dead games aan de slag zal kunnen. Het wachten zou echter verlicht worden door een extra release in de tussentijd.

Schrijver bij Telltale, Gary Whitta, vertelde dat de ontwikkeling van het tweede seizoen van de studio's Walking Dead games nog niet erg ver is gevorderd. Het wordt dus nog wel even wachten eer de game op de markt komt. De ontwikkelaar zou echter werken aan een titel in de reeks die voor de release van seizoen twee van de bejubelde franchise zal verschijnen.

Meer info over de mysterieuze game kon Whitta niet geven. Hij wist wel te bevestigen dat het een speelbaar stuk software zou zijn. Een webcomic of artistiek verantwoord filmpje zal het dus (gelukkig) niet worden.

Het tweede seizoen van Walking Dead heeft nog geen release date, dus hoe lang je zal mogen wachten op deze intermezzo is eveneens onduidelijk.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Niels Jani

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread